Preview Mode Links will not work in preview mode

Uppvaknandet podcast

May 29, 2022

Denna vecka pratar vi om hur vi kan leva så autentiskt som möjligt och att sätta det skrikande egot i baksätet. Egot kommer alltid att finas där med oss, det kan inte dö men det kan tystas ner. Häng med i ett avsnitt där du får känna och tips på hur du kan leva mer från hjärtat. 


May 22, 2022

I veckans avsnitt pratar vi om hur ett inre vetande känns, hur vi kan öppna vår hand lite mer, leva lite mer i tillit och släppa kontrollen på livet lite mer och göra saker från ett varande. 

 


May 15, 2022

Babak Djampour har liksom många som gjort en transformation en spännande resa bakom sig. I veckans anvsnitt pratar vi om bland annat vipassana, tystnad, kärlek, manlighet, skala av, Babaks historia och mycket mycket mer. 
Njut av lyssningen. 


May 9, 2022

I veckans avsnitt pratar vi om vad en soulmate är enligt oss, förhållande, växa tillsammans, att tro på sig själv, att anta saker,  bygga en falsk bild upp i sina egna tankar och mycket mycket mer. 

 

Varmt välkommen till Uppvaknandet där jag Andreas Larsson förmedlar det jag brinner för och det är att...


May 1, 2022

I veckans avsnitt pratar vi om hur viktig naturen är för att få stillhet i våra liv. Vi pratar även depression, vägen tillbaka, komma närmare sig själv och mycket mer. 

Varmt välkommen till Uppvaknandet där jag Andreas Larsson förmedlar det jag brinner för och det är att hjälpa människor som dig att må...