Preview Mode Links will not work in preview mode

Uppvaknandet podcast

Apr 24, 2022

Denna veckan är Doctor Diamantis gäst och vi pratar bland annat om näsandning, det psykologiska blivandet, läka sin kropp, egot, stress och mycket mer. 

Varmt välkommen till Uppvaknandet där jag Andreas Larsson förmedlar det jag brinner för och det är att hjälpa människor som dig att må bra. Jag vill hjälpa...


Apr 21, 2022

Denna meditation är skapad för dig som ganska nyligen börjat och vill ha små påminnelser längs vägen om att vara i nuet. Den handlar om att ta tillbaka sin kropp från dåtiden och framtiden och vara totalt närvarande. 

Lugn pianomusik med munkar som sjunger OM och tibetanska sjungande skålar.


Apr 21, 2022

Denna meditation är skapad för dig som aldrig har mediterat och vill börja. Det finns många påminnelser lägst dessa 3 minuter som tar dig tillbaka till nuet. Den handlar om att ta tillbaka sin kropp från dåtiden och framtiden och vara totalt närvarande. 
Lugn pianomusik med munkar som sjunger OM och tibetanska...


Apr 18, 2022

Denna veckan är det intuitiva mediumet Therese Sjöström gäst. Vi pratar om hur hon med hjälp av våra guider leder oss in på vår sanna väg, hur vi står och förblir i vår kraft, hur vi navigerar genom livet och resan vi alla är på. Ett otroligt inspirerande avsnitt och jag hoppas alla som lyssnar på detta...


Apr 15, 2022

Denna meditation är skapad för dig som har mediterat ett tag och bara vill ha små påminnelser längs vägen om att vara i nuet. Den handlar om att ta tillbaka sin kropp från dåtiden och framtiden och vara totalt närvarande. 
Lugn pianomusik med munkar som sjunger OM och tibetanska sjungande skålar.